• AKTUÁLIS
  • ARCHÍV
 
Szeretel
Gyermekkori barátnőm emlékére...
Sóstói út 53.
II. kötet
Ko(ó)r - történet
Sóstói út 53.
I. kötet
Így láttam ...
Így emlékezem…
Ez a véleményem…
Cseppjelenség
A két évtizede megjelent könyv összeállítás a rákkal kapcsolatos..
Férfigond/olat/ok
Egy kis ismeret- terjesztés, egy kis esettanulmány, relaxációként némi témába vágó irodalommal..

Nyíregyháza Kölcsey TV. Feketén-fehéren 2018.szept.25.

meghívó meghívó meghívó

„A vágy az elismerésre ősidők óta ösztönös az emberben. Ez sarkall még nagyobb és jobb teljesítményre. Nem mindegy azonban, hogy az értékteremtő munkát milyen elismerés illeti meg: egy díj rangja és hitelessége annál nagyobb, minél jobban meg tudja őrizni függetlenségét és valóban csak a teljesítményre fókuszál.

A Prima Primissima Díj éppen erre törekszik.

A Demján Sándor által, a Vállalkozók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapított elismerés célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Prima Primissima történetének eddigi évei alatt megbecsült helyet vívott ki magának a társadalmi-kulturális életben, napjainkra már a jelöltté válás is elismerésnek számít. A díj életre hívóinak, mai gondozóinak és támogatóinak célja, hogy az értékek elismerésével értéket teremtsen, s a példaképek kiemelésével példát nyújtson. Az elismerés társadalomformálásban betöltött szerepe ma fontosabb, mint valaha, hiszen felgyorsult világunkban az értékválasztási lehetőségek tömegével küzdve nehéz biztos pontot találni.

.... Ez nem verseny, mert azon azok indulnak el, akik győzni szeretnének. A tudományban, a művészetben a kultúrában nem versenyzünk, csak legjobb tudásunk szerint tesszük a dolgunkat. Ha ezt mások is észreveszik és értékelik, akkor minden nap örömmel tölt el. „

Az országos Príma Primissima Díjhoz kötődve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2006 óta díjazzák az irodalom, a tudomány, a kultúra, az építészet és a sport területén kiemelkedő tevékenységet végző személyeket.

A VOSZ megyei szervezete összeállította idei jelöltlistáját, a 10 jelölt közül hárman vehetnek át megyei Prima Díjat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Príma Díj jelöltje 2015 -ben Magyar Irodalom kategóriában Balla Anna író, ....


meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó meghívó